coaching

Welkom bij KIJK7, Praktijk voor Kunst en Communicatie.

KUNST MET EEN VERHAAL, KUNST OM OP VERHAAL TE KOMEN

  • EEN THEMA CREATIEF VORMGEVEN MET LOTGENOTEN, VRIEND(INN)EN, FAMILIE, BEDRIJF, SCHOOL

‘Waar droom jij van?’ ‘Zet je zelf op de kaart!’ ‘Gek op ‘Haring’.’ ‘Scheerschuim en echte liefde’. ‘Knutselen aan de keukentafel.’ ‘Breien bij de buurvrouw’. ‘Vreemde vogels’. ‘Je tas, je kompas’. ‘Liefdesworkshop’. ‘Chaosmanagement.’ ‘Stilstaan, bezinnen en opnieuw beginnen’…. Een greep uit de workshops die mogelijk zijn. Of misschien heb jij een eigen thema waarmee je samen met anderen weleens op een kunstzinnige manier mee aan de slag wilt. Je hoeft het niet ‘al in de vingers’ te hebben, wees gerust, ieder mens bezit een eigen schat aan creativiteit. Creëren ontspant, spreekt een ander gebied in je hersenen aan, verrast, brengt je op nieuwe ideeën, maar is vooral ook gewoon heel erg leuk om te doen! Je ‘eigenheid’ ontdekken door op een andere manier naar jezelf te kijken en de wereld om je heen. KIJK7!

  • JE WILT IETS VERANDEREN IN JE LEVEN EN ZOEKT DAARBIJ HULP

Het loopt niet zo lekker of je loopt steeds tegen hetzelfde aan. Je bent daar zat van en wilt daar verandering in brengen. Dan is werken aan je persoonlijke groei m.b.v. beeldende activiteiten misschien wel iets voor jou. Denk aan tekenen, schilderen, een collage maken, schrijven, kleien. Dit alles onder zorgvuldige begeleiding op een laagdrempelige manier . De beeldtaal brengt je nieuwe inzichten en raakt je gevoel. Een ontdekkingsreis langs je valkuilen en je kwaliteiten, met als eindbestemming een leven waarin jij stappen zet die bij jou passen.

Vraag vrijblijvend informatie m.b.t. workshops en coaching via het contactformulier en dan kijken we samen naar jouw wensen en naar wat mogelijk is.